Sobre Nosaltres

Coneix els membres de l’equip i com treballem

La nostra història

Darrere de Trèvol Jardins hi ha un equip de professionals dedicats a la jardineria i al paisatgisme. Fa més d’una dècada que ens dediquem a la construcció i manteniment de parcs, jardins i zones verdes. Som del maresme i ens encanta treballar-hi perquè coneixem perfectament les peculiaritats d’aquesta fantàstica zona de la costa del litoral.

La nostra principal especialitat és el disseny i la construcció de jardins. Al llarg d’aquests anys hem treballat amb tota mena de projectes i la nostra ambició és treure el màxim partit de cada jardí per adaptar-lo a les necessitats dels nostres clients.

Creem el Jardí Dels Teus Somnis Perquè el Gaudeixis Amb Els Teus.​

Troba'ns a:

manteniment i Construcció

Com a empresa polivalent, a part de la creació de nous espais verds, també portem el manteniment de jardins i zones residencials perquè perdurin en el millor dels estats al llarg del temps. Manteniments com el Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya avalen la nostra feina i coneixement del sector.

Per això, estarem encantats de conèixer el teu projecte i dur-lo a terme amb tu. Desitgem que cada cop que trepitgis el teu jardí t’il·lusionis com el primer dia. Truca’ns!

0 +
Anys
0 +
Projectes