Projectes

Inspira’t amb els nostres últims treballs

Reconducció completa

Una casa a quatre vents mereix un jardí a l’alçada. Per aquest projecte partíem d’un jardí abandonat que necessitava un disseny des de zero. Per aconseguir-ho, vam estudiar cada zona per optimitzar al màxim els espais i dividir-los en diferents zones enjardinades. El resultat? Un espai exterior preciós fet per gaudir del clima del Maresme.

Enjardinament Eivissenc

En aquesta ocasió el propietari somiava amb un exterior d’estil eivissenc. Per crear-lo, vam optar per un disseny minimalista amb plantes mediterrànies. Gràcies a la nova estructura, el jardí és accessible des de diferents punts de la casa a través d’unes escales rústiques. Una combinació original per crear un espai acollidor i únic.

Contenció de terres

Aquest projecte presentava un gran repte: la contenció completa de les terres per homogeneïtzar i engrandir l’extensió del jardí. Una tasca que ens permet ampliar l’espai exterior i que acabem amb la col·locació de la  gespa artificial, que ajuda a mantenir el jardí amb un aspecte fresc i saludable sense les exigències de la gespa natural. 

Redisseny del jardí

En aquesta casa unifamiliar el jardí s’havia descuidat i calia extreure la gespa natural en mal estat per substituir-la per gespa artificial. El jardí comptava amb una olivera preciosa i, per donar-li protagonisme, vam dissenyar una jardinera rústica amb travesses de fusta recuperada. Un redisseny que va canviar per complet l’exterior de la casa!

Enjardinament De La Terrassa

Es pot passar del ciment a la gespa? I tant! En aquesta ocasió vam transformar una terrassa feta de formigó en un espai verd on córrer i gaudir de tota la família. L’objectiu principal era reconvertir i aprofitar l’espai exterior amb gespa artificial. Sense renunciar, però, a la part més viva del jardí: un espai apartat i reservat a les plantes naturals. Quin canvi!

Reconducció Completa

Elaboració d’un disseny funcional per a un jardí lateral molt antic i en molt mal estat. Per aconseguir-ho, vam delimitar els diferents nivells per tal que l’extensió completa de l’exterior es dividís en zones ajardinades diferenciades. D’aquesta manera aconseguim que totes les zones exteriors es puguin aprofitar al màxim, que és el que perseguia el client amb aquest redisseny.